Ποιοι δεν θέλουν τον Μακάριο Λαζαρίδη στην Καβάλα και γιατί

από Team MyPortal.gr
sms

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει απαντήσει σε όσα του καταλογίζουν για την επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Καβάλα, οι φίλοι όμως και υποστηρικτές του Μακάριου Λαζαρίδη έσπευσαν να πάρουν θέση αναφορικά με όσα λέγονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Μιλώντας στο τοπικό ράδιο Πρωινή το πρώην στέλεχος της ΝΟΔΕ Καβάλας Ιορδάνης Αγγελιάδης προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους τονίζοντας ότι το θέμα με την επίσκεψη της κ. Κεφαλογιάννη υπερτονίστηκε, μεγεθύνθηκε.
«Η πρώην υπουργός ήθελε να κάνει ιδιωτική επίσκεψη. Η κ. Κεφαλογιάννη πρώτα γνωστοποίησε την πρόθεση της στο Νίκο Παναγιωτόπουλο. Αυτός επειδή ήταν στη Θάσο την παρέπεμψε στον Μακάριο Λαζαρίδη. Από τότε ο κ. Λαζαρίδης αναμίχθηκε στα της ιδιωτικής επίσκεψης», είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε όσους κατηγορούν τον κ. Λαζαρίδη ότι εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψη της τομεάρχη Πολιτισμού της ΝΔ.
Σύμφωνα με το πρώην στέλεχος της ΝΟΔΕ Καβάλας «αν πραγματικά η ΝΟΔΕ λυπήθηκε τόσο πολύ, υπήρχε κι άλλη δίοδος να παραπονεθεί. Μέσω επίσημων διόδων επαφής που θα έπρεπε να έχει με το κόμμα. Λέω θα έπρεπε να έχει γιατί δεν έχει». «Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε σαν ΝΔ και σαν τοπική ΝΔ. Η ΝΟΔΕ Καβάλας έχει να ασχοληθεί με ποιο σοβαρά θέματα και μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει», τόνισε ο κ. Αγγελιάδης.
«Αυτό που κάνει ο κ. Λαζαρίδης χαλάει τη σούπα μερικών. Ταράζει τα νερά. Αυτήν την στιγμή έχουν συσπειρωθεί όλοι, μα όλοι εναντίον του. Εννοώ ενεργοί ή ανενεργοί. Άνθρωποι που έχουν βγει από τους σκελετούς, από τις ντουλάπες. Θέλουν να παίζουν ρόλο. Δεν έχουν καταλάβει ότι πρόθεση του προέδρου της ΝΔ είναι η πλήρης ανανέωση του ψηφοδελτίου. Αυτό είναι και αίτημα του κόσμου», σχολίασε καταλήγοντας ότι το μόνο λάθος του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ είναι ότι αγαπά την Καβάλα. «Αν μπορώ να του καταλογίσω κάτι είναι ότι καταδέχθηκε να ασχοληθεί με την Καβάλα. Για να βγάλει την Καβάλα από την αφάνεια. Όταν ήρθε στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν συναντήθηκε με τη ΝΟΔΕ. Δε σας έκανε εντύπωση το γεγονός; Στις συνελεύσεις των ΝΟΔΕ που έγιναν στην Αθήνα η δική μας δεν έχει συμμετάσχει. Μάλλον η δική μας ΝΟΔΕ δεν υπολογίζει την ηγεσία του κόμματος…».