Νέα Δημοκρατία: Προσβλητικές οι αναφορές Τσίπρα για την πλειοψηφία των πολιτών

«Προσβλητικές για τους 2.251.618 πολίτες που εξέλεξαν για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία, τις αναφορές του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την τοποθέτηση του στο ΠΣ του κόμματος. «Ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οι πολίτες τον “μαύρισαν” λόγω των επιλογών του», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

«Όσο για τα περί γραμματίων, μόλις χθες καταγγέλθηκε η συναλλαγή της Κυβέρνησής του με φωτογραφική νομοθέτηση υπέρ συμφερόντων», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ:

«Στην τοποθέτηση του  στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δημοσιεύθηκε στην «Αυγή», ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι “τα μεγάλα συμφέροντα έκαναν Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”. Η αναφορά αυτή είναι  βαθύτατα προσβλητική για τους 2.251.618 πολίτες που τον ψήφισαν στις εκλογές του 2019 και τον εξέλεξαν Πρωθυπουργό. Δείχνει επίσης ανεπίτρεπτη, για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περιφρόνηση του βασικού κανόνα της Δημοκρατίας περί εναλλαγής  των κομμάτων στην εξουσία. Ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οι πολίτες τον “μαύρισαν” λόγω των επιλογών του. Ας ψάξει εκεί τα αίτια της ήττας του. Όσο για τα περί γραμματίων, μόλις χθες καταγγέλθηκε η συναλλαγή της Κυβέρνησής του με φωτογραφική νομοθέτηση υπέρ συμφερόντων».

No Comments Yet

Comments are closed