Με Εμφιετζόγλου ο Μπογδάνος – Διαφώνησε η Λατινοπούλου

από Team MyPortal.gr
sms

Το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του αποφάσισε νωρίτερα την Τρίτη την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοι της στο κοινό ψηφοδέλτιο. «Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”. Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπτηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

Σημειώνεται πως η αρνητική ψήφος δόθηκε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία κατηγορεί τον κ. Μπογδάνο λέγοντας ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν αναφέρει ότι εκείνη ήταν που μειοψήφισε στην απόφαση για συνεργασία με το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου. Παράλληλα η κυρία Λατινοπούλου απαντώντας στον κ. Μπογδάνο λέει ότι δημιούργησε ένα κακοστημένο σόου μαζί με 20 φίλους του και προσθέτει πως η απόφαση δεν πάρθηκε από κανένα πολιτικό συμβούλιο.