Λ. Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε αδιέξοδο

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε αδιέξοδο, σε μια κατάσταση «μπρος γκρεμός, πίσω ρέμα». Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποφύγει τις εκλογές, δε θέλουν να ψηφίσουν πολλοί πολίτες και για το λόγο αυτό δυσκολεύουν τις εκλογικές διαδικασίες για να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ρ/σ Πρώτο Θέμα 104.6 o Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε ότι με την εγκύκλιο που έστειλε πριν μερικές ημέρες στα κομματικά στελέχη του κόμματος καθορίζονται οι προτεραιότητες.

«Στη Νέα Δημοκρατία βλέπουμε την μεγάλη εικόνα: Καταρχάς σε επίπεδο δημοτικών εκλογών έχουμε επιλογές – στηρίξεις, αλλά δουλεύουμε και εστιάζουμε στο δεύτερο γύρο. Οι περιφερειακές εκλογές είναι άκρως πολιτικές εκλογές. Στις ευρωεκλογές δε ζητάμε χαλαρή ψήφο, απεναντίας πλήρη ενεργοποίηση όλων και βέβαια οι εθνικές εκλογές, που δε θα αργήσουν να έρθουν είναι η μητέρα των μαχών. Η παράταξή μας, τα στελέχη μας, θα δώσουμε όλες τις μάχες ενωμένοι!», τόνισε ο κ. Αυγενάκης και συνέχισε: «Βρισκόμαστε σε εκλογική ετοιμότητα και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα είναι να υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι μας σε κάθε κάλπη, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, έτσι ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν ορθώς και το αποτέλεσμα να είναι αδιάβλητο».

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ πρόσθεσε: «Οι επερχόμενες εκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν και να επιλέξουν: αν συμφωνούν με την πολιτική του κ. Τσίπρα για την οικονομία, για τη Μακεδονία, για τα εθνικά, αν εγκρίνουν αυτές τις πολιτικές ας τον ψηφίσουν. Αν όμως έχουν κουραστεί, αν έχουν υποφέρει, αν έχουν ζημιωθεί, ζητάμε να το πουν καθαρά και δυνατά».

No Comments Yet

Comments are closed