Γρ. Τάσιος: Ο Κ. Τσιουπλάκης προσέφερε πολλά στην Χαλκιδική

από Team MyPortal.gr
sms
Στη γενέτειρά του, το Παλαιοχώρι τιμήθηκε  η  μνήμη του πρώτου Βουλευτή ΝΔ μετά τη μεταπολίτευση και αείμνηστου Πανεπιστημιακού καθηγητή, κ. Κωνσταντίνου Τσιουπλάκη σε ειδική εκδήλωση και ονοματοδοσία κεντρικής οδού της Κοινότητας που οργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη, παρουσία του Δημάρχου, κ. Στέλιος Βαλιάνος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος. Θυμίζουμε πως υπήρξε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία καθώς και υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του 2019. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα:

Ο Κωνσταντίνος Τσιουπλάκης υπήρξε ένας πραγματικός δημοκράτης και ιδρυτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που συνέδεσε το όνομα του με τις διεκδικήσεις σειράς έργων στο νομό Χαλκιδικής. Η προσφορά του ως βουλευτής Χαλκιδικής από το 1974 ως το 1989, όταν και ολοκλήρωσε την μακρά κοινοβουλευτική διαδρομή είναι αδιαμφισβήτητη υπηρετώντας με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα ολόκληρο το Νομό.

Η πολιτική παρακαταθήκη που μας άφησε, ειδικά για εμάς που συμμετέχουμε στα κοινά, είναι πολύ σημαντική καθώς  αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα προσφοράς στη Χαλκιδική και τους ανθρώπους της. Πάνω στα δικά του χνάρια συνεχίζουμε κι εμείς οι νεότεροι τον αγώνα να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλότερα και να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει.