Αμαλία Κάτζου: «Ήμουν εγκλωβισμένη, δεν μπορούσα να προσεγγίσω και επιτήδειοι έκλεψαν το σπίτι μου»

από Team MyPortal.gr
sms

Για την δική της εμπειρία με την… κακοκαιρία «Ελπίς» μίλησε στο «Άναψε Φλας» (παραγωγής myportal.gr) του Flash 99,4 fm και στο Βαγγέλη Στολάκη η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου, η οποία αποκάλυψε πως ενώ απουσίαζε από το σπίτι της, καθώς δεν μπόρεσε να προσεγγίσει ούτε η ούτε η οικογένειά της, επιτήδειοι το διέρρηξαν.

«Δεν μπορούσα να πάω σπίτι μου και μόλις χθες έμαθα ότι το διέρρηξαν. Κάποιοι επιτήδειοι κοιτούσαν ποια σπίτια είναι κλειστά. Δεν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε. Εγώ εγκλωβισμένη στο σπίτι της μητέρας μου, ο σύζυγός μου στο αεροδρόμιο. Κάποιος πέρασε, είδε ένα σπίτι κλειστό, μπήκε μέσα κι έκλεψε. Αυτό το έμαθα χθες δυο τα ξημερώματα. Το σπίτι το έκλεψαν κι εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Το αναφέρω για να αντιληφθούμε τι προβλήματα δημιουργήθηκαν από την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού. Χτύπησε ο συναγερμός, ήρθε μήνυμα στο κινητό αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα και οι επιτήδειοι έκαναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι» περιέγραψε η γνωστή δημοσιογράφος.

Η ίδια ανέφερε ότι αναγκάστηκε να παραμείνει εγκλωβισμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται για μια ολόκληρη ημέρα. «Εγκλωβίστηκα στο ραδιόφωνο και δεν μπορούσα να φύγω για ένα 24ωρο. Από το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασα στο σπίτι μου το μεσημέρι της Τρίτης» είπε. Και σημείωσε: «Ένας κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε. Δεν υπήρχε σχέδιο». «Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν εδώ και μέρες» σχολίασε. «Ο κ. Στυλιανίδης δεν διαχειρίστηκε την πρώτη κρίση που είχε να διαχειριστεί ως υπουργός» ανέφερε μεταξύ άλλων.