Για δύο μέτρα και δύο σταθμά κατηγορούν τον “εκλεκτό” της ΝΔ στην περιφέρεια ΑΜ-Θ

από Team MyPortal.gr
sms

Για δύο μέτρα και δύο σταθμά κατηγορούν τον σημερινό περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο μετά τη σημερινή του απόφαση να ανακαλέσει όλες τις αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο. Ο κ. Μέτιος στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι προχώρησε στην πράξη αυτή “λόγω έμπρακτης αδυναμίας συνεργασίας”.

Ωστόσο, η απόφαση πάρθηκε μόλις λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μαρκόπουλου με τον συνδυασμό του Χ. Τοψίδη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειάρχης κόντρα στον “εκλεκτό” της ΝΔ, σημερινό περιφερειάρχη.

Στο πλευρό του κ. Τοψίδη τάσσονται πολλά από τα στελέχη του κ. Μέτιου, τα οποία είχαν εκφράσει από την αρχή την αντίρρησή τους στο πρόσωπο του κ. Μέτιου. Το κλίμα εντός των τειχών της διοικούσας παράταξης στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν είναι το καλύτερο και οι έντονες διαφωνίες είχαν διαφανεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη έχει ανακοινώσει και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, ο οποίος, σε αντίθεση με τον κ. Μαρκόπουλο, διατηρεί τις αρμοδιότητές του.

Για το λόγο αυτό δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον κ. Μέτιο.