Βενιζέλος για Τσίπρα: Δεν είναι πηγή υπερηφάνειας να σε χαϊδεύουν ως εξημερωμένο κατοικίδιο

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας τον delivery boy των εταίρων και δανειστών.

Παράλληλα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open, σημείωσε ότι η κυβέρνηση βιώνει το σύνδρομο της Στοκχόλμης καθώς είναι ουσιαστικά ερωτευμένη με τον υποτιθέμενο απαγωγέα της.

Αφορμή για την επίθεση στάθηκαν όσα είπε ο πρωθυπουργός στο Βερολίνο στο συνέδριο του SPD σχετικά με το δημοψήφισμα του 2015, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστρεψε τα βέλη του και προς την ηγεσία του SPD που προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι ευρωπαϊκή ξεφτίλα αν ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

«Το να σε χαϊδεύουν ως εξημερωμένο κατοικίδιο δεν είναι πηγή υπερηφάνειας» είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξήγησε ότι η αποδοχή Τσίπρα στο εξωτερικό είναι αποτέλεσμα της στάσης του πρωθυπουργού ο οποίος κάνει πάντα ότι του λένε.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς για τη Συνταγματική Αναθεώρηση επέμεινε ότι στην παρούσα φάση τίποτα δεν πρέπει να ψηφιστεί με 180 ψήφους. «Πρέπει η αυξημένη πλειοψηφία να υπάρξει στην επόμενη βουλή ως εγγύηση σοβαρότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ευ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να ηττηθεί στρατηγικά ώστε να μην μπορεί να ελέγξει τις εξελίξεις με συνταγματική αναθεώρηση και την εκλογή ΠτΔ.

«Ο ηττημένος εκλογικά ΣΥΡΙΖΑ έχω προτείνει να κληθεί να συμμετάσχει, εάν θέλει, ώστε να συμβάλει αλλά να μην μπορεί να παρεμποδίσει τις εξελίξεις» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μην συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απέκλεισε τη συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ λέγοντας ότι συμφωνεί με την δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι ο τόπος δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητος.

Τέλος, σε ότι αφορά την επίθεση στην οικεία του Ισίδωρου Ντογιάκου σημείωσε ότι η ενέργεια αυτή στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου και κάλεσε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

No Comments Yet

Comments are closed