Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου (Βίντεο)

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη της.

Το γεγονός αυτό, το γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook όπου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στην παραμονή της στο νοσοκομείο και ότι για αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση της αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, και η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κυβερνείο στην Καλαμαριά.

Στο μήνυμά της, η Β. Πατουλίδου αναφέρει «προβλήματα υγείας δε μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή…».

Δείτε εδώ το βίντεο.

No Comments Yet

Comments are closed