Παρουσίαση πρότασης ΟΝΝΕΔ για «Το σχολείο που θες» παρουσία του Πρωθυπουργού Κυρ.Μητσοτάκη

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 η ΟΝΝΕΔ ολοκληρώνει την καμπάνια της με τίτλο «Το σχολείο που θες», παρουσιάζοντας την πρότασή της για την αναδιαμόρφωση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε κεντρική εκδήλωση παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως.
Μετά από τέσσερις μήνες ανοιχτής διαβούλευσης με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΜΑΚΙ, μαθητές και αρμόδιους φορείς της εκπαίδευσης παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της καμπάνιας. «Από εκεί που ξεκινούν όλα, από τη βάση της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή το σχολείο η ΟΝΝΕΔ άνοιξε το διάλογο για το πιο βασικό τμήμα της εκπαίδευσης που λιμνάζει εδώ και χρόνια», δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.
Με 10+1 πυλώνες που αποτελούνται από την ουσιαστική γνώση και το σεβασμό στην Ιστορία της χώρας μας, την δημιουργία εθελοντικής και περιβαλλοντικής κουλτούρας, την απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων από τους μαθητές, την επαφή με τον αθλητισμό, τη βελτίωση των υποδομών, την απόκτηση νέων δεξιοτήτων από τα παιδιά, καθώς και γενικές μεταρρυθμίσεις, η ΟΝΝΕΔ και η ΜΑΚΙ φτιάχνουν το σχολείο που κάθε μαθητής θα ήθελε.
H παρουσίαση της πρότασης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 18.00, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο).

No Comments Yet

Comments are closed