Παραπολιτικά και παρασκήνια (Νέες υποψηφιότητες, μεταγραφές και διαγραφές)

Γράφει ο «Γέρων»

Ο Τάσος Σπηλιόπουλος, πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του εκλογικού αγώνα, έχει αναλάβει το έργο να συνδράμει στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του Νίκου Ταχιάου για το Δήμο Θεσσαλονίκης με κομματικά στελέχη πρώτης γραμμής.

Έτσι θα σταλεί και το μήνυμα συντεταγμένης υποστήριξης της ΝΔ στο συνδυασμό του. Αναμένεται, όπως μου λένε, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και της Διοικούσας Επιτροπής να είναι υποψήφιοι. Ή, επειδή ξέρω και ονόματα να το πω με μεγαλύτερη ακρίβεια: υποψήφιες για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Ταχιάος χθες πάντως δήλωσε σε συνέντευξή του πως “Καλό είναι να μην δημιουργηθεί η εικόνα ότι ο Μητσοτάκης «καθαρίζει» το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, το παιχνίδι θα το «καθαρίσουν» οι Θεσσαλονικείς. Βέβαια πληροφορούμαι πως ήδη σχεδιάζεται νέα επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ το προσεχές διάστημα στην πόλη για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να επιτρέψουμε σε μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ να εκτελέσει την Μακεδονία”, είπε ο Πάνος Καμμένος για τον διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου και την θετική ψήφο που αναμένεται να δώσει στην κύρωση της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Μα καλά δύο εβδομάδες πριν που ο κ. Παπαχριστόπουλος ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος γιατί δεν τον διέγραψε; Τώρα εκτελείται η Μακεδονία ή τότε;

Τον πρώην διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Γιώργος Σουρβίνο μαθαίνω έκλεισε ο Γιώργος Ορφανός ως υποψήφιος δημοτικό σύμβουλο.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης απέκλεισε επιστροφή τους στους ΑΝΕΛ. Θέλει να πάει προς τη Νέα Δημοκρατία… Η ΝΔ δεν ξέρω αν θέλει…

No Comments Yet

Comments are closed