«Μύλος» με το πρωτάθλημα- Ποιοι συμφωνούν και ποιοι διαφωνούν με τις προτάσεις Βασιλειάδη

«Στον αέρα» βρίσκεται το πρωτάθλημα. Το τελεσίγραφο που έστειλε χθες στις ΠΑΕ ο Γιώργος Βασιλειάδης, να απαντήσουν άμεσα στους όρους που έθεσε προκειμένου να επαναρχίσουν οι αγώνες, δεν βρίσκει σύμφωνες όλες τις ομάδες, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας εάν και πότε θα ξαναγίνει σέντρα!

Ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει θέσει ως απαραίτητο όρο τη συναίνεση όλων των μελών του συνεταιρισμού, το γεγονός ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (με παρατηρήσεις) συμφωνούν με τις προτάσεις, Ολυμπιακός και Ξάνθη διαφώνησαν, ενώ και η ΑΕΛ εξέφρασε αρκετές ενστάσεις.

Θετική απάντηση η ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της ενημέρωσε ότι αποδέχεται τις δεσμεύσεις που πρέπει να τηρηθούν για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Η «Ένωση» έστειλε υπογεγραμμένο το σχετικό έγγραφο το οποίο, άλλωστε, αποτελεί μία αφετηρία προκειμένου να πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων όλα τα υπόλοιπα ζητούμενα και να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Όχι» από Ολυμπιακό
Αντίθετη με την πρόταση της Πολιτείας είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συμφωνούν με τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ επιτίθονται φραστικά εναντίον του προέδρου της Super League Γιώργου Στράτου, αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου της, Βασίλη Γκαγκάτση.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Ναι» με… παρατηρήσεις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του υφυπουργού Αθλητισμού για επανέναρξη του πρωταθλήματος και υπέγραψε την επιστολή που αιτήθηκε ο τελευταίος, με την παράθεση κάποιων παρατηρήσεων οι οποίες είναι οι εξής:

1) Να ξεκινήσει από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος όπως άλλωστε ήδη έχει εξαγγελθεί από τους συναρμόδιους υπουργούς και έχουμε ήδη αιτηθεί πρώτοι από όλους από πέρυσι

2) Με θέρμη χαιρετίζουμε την απόφαση για το CAS ως τρίτο βαθμό δικαιοδοσίας- άλλωστε είναι μια από τις προτάσεις μας- αν και δεν κατανοούμε το λόγο που συνδέεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Συμφωνεί και… διαφωνεί»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε την απάντησή της στη χθεσινή επιστολή της Super League προς τις ΠΑΕ-Μέλη του Συνεταιρισμού, στην οποία εκφράζει τις παρατηρήσεις της. Μεταξύ άλλων τονίζει ότι συμφωνεί σε αρκετά σημεία του κειμένου και δεσμεύεται για τη εφαρμογή τους, ενώ σε άλλα σημεία διατυπώνει τις ενστάσεις της, όπως για παράδειγμα ότι υπεύθυνες για την κατάσταση θεωρεί τις 4 μεγάλες ΠΑΕ, τους οπαδούς και τους κατα καιρούς ιδιοκτήτες τους.

No Comments Yet

Comments are closed