Η Βίκυ Φλέσσα στην Ευρωβουλή με τη ΝΔ;

Ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης επέστρεψε χθες στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας απο την οποία είχε διαγραφεί πριν έναν χρόνο με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή δηλώσεις του μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Ζαγοράκης ανακοίνωσε επίσης πως πάει για πρόεδρος της ΕΠΟ, κάτι για το οποίο έχει και τις γαλάζιες ευλογίες.

Ένα θέμα πάντως που ήδη απασχολεί έντονα τις γαλάζιες συζητήσεις είναι αν θα κρατήσει την έδρα του στις Βρυξέλλες σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας.  Τυπικό κώλυμα δεν φαίνεται πως υπάρχει ωστόσο ουκ ολίγοι εκτιμούν πως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και αρχηγός της χρυσής ομάδας του Euro 2004 αν εκλεγεί θα επικεντρωθεί στα καθήκοντά του στην ΕΠΟ.

Σε περίπτωση παραίτησής του απο την Ευρωβουλή τον διαδέχεται ο πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.  Και εδώ όμως υπάρχει ενδιαφέρον καθώς πρώτος επιλαχών είναι ο Γιώργος Αμυράς ο οποίος όμως εκλέχθηκε βουλευτής και πλέον είναι και υφυπουργός Περιβάλλοντος.

Άρα τα βλέμματα εστιάζονται στον 2ο επιλαχόντα που είναι η γνωστή δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα που επί 18 χρόνια παρουσιάζει στην ΕΡΤ την επιτυχημένη εκπομπή «Στα Άκρα».

No Comments Yet

Comments are closed