Αυτοί είναι οι 17 υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Εκλογές για νέο Δ.Σ. πραγματοποιεί την Κυριακή, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος. Μετά την εκλογή των προέδρων των 5 περιφερειών που πραγματοποιήθηκαν πριν από ένα μήνα περίπου, αύριο αναμένεται να εκλεγούν 14 νέα μέλη με σκοπό να συμπληρωθεί το νέο 19μελές συμβούλιο.

To e-Pontos έχει στη διάθεση του, τους υποψηφίους, οι οποίοι είναι: Αλεξανδρίδης Σάββας, Αντωνιάδης Αναστάσιος, Γιώργος Βαρυθυμιάδης, Θωμάς Βασιλειάδης, Αλέξανδρος Εφραιμίδης, Κυριάκος Ιωσηφίδης, Αντώνης Καγκελίδης, Χαράλαμπος Καπουρτίδης, Γεώργιος Κυριακού, Ελένη Κυριακίδου-Βασιλειάδου, Παντελής Μανουσαρίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Αθηνά Σωτηριάδου, Μόρφω Σιαμλίδου, Γιάννης Τσαρσιταλίδης, Νικηφόρος Φουλιράς.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από Ποντιακούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, για τη μη δημοσιοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων έγκαιρα από τον ίδιο τον φορέα, για να γνωρίζουν αυτούς που κληθούν να ψηφίσουν αύριο.

Οι εκλογές είχαν οριστεί για την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, στην Θεσσαλονίκη, με επαναληπτική διαδικασία την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΟΕ, στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, οι υποψηφιότητες για τα όργανα της Π.Ο.Ε (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή) έπρεπε να έχουν υποβληθεί, το αργότερο έως και την 10η Νοεμβρίου 2019, ώστε να διευκολυνθεί η διοίκηση στο έργο της προετοιμασίας του συνεδρίου και των αρχαιρεσιών.

Το e-Pontos επικοινώνησε με έγκριτους νομικούς οι οποίοι τόνισαν ότι μετά τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου, ακολουθεί η δημοσιοποίηση των υποψηφίων κάτι το οποίο δεν έγινε, μέχρι την ώρα που γράφονταν το ρεπορτάζ.

Πηγή: e-Pontos

No Comments Yet

Comments are closed