Αποχωρεί ο Μάρης από το «Εθνος»

Εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά της εφημερίδας «Εθνος», όπου φαίνεται ότι οριστικοποιείται το διαζύγιο της ιδιοκτήτριας εταιρείας Dimera, του Ιβάν Σαββίδη, με τον Δημήτρη Μάρη.
Οπως είχαμε ήδη γράψει και στο παρελθόν με δεδομένες τις δυσλειτουργίες στη συνύπαρξη Σαββίδη και Μάρη στο «Έθνος» από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία είχαν υπάρξει δύο προτάσεις: είτε να αναλάβει την εφημερίδα ο ιδιοκτήτης της 24Media καταβάλλοντας ένα ποσό ως αποζημίωση είτε η Dimera  να αναλάβει και το μάνατζμεντ, με την πλήρη αποχώρηση του Μάρη και των ανθρώπων του.
Το νεότερο είναι πως στο σημερινό φύλλο του «Έθνους» στην ταυτότητα της εφημερίδας στην 2η σελίδα απουσιάζει το όνομα του Δημήτρη Μάρη. Το αφεντικό της 24 Μedia εμφανιζόταν στην ταυτότητα ως εκδότης, πριν από τον Θεσσαλονικιό γενικό διευθυντή -και άνθρωπο του Σαββίδη- Τραϊανό Χατζηδημητρίου.
Η απουσία του ονόματος του Δ. Μάρη ως εκδότη από την ταυτότητα για κάποιους προφανώς και σημαίνει την αποστασιοποίησή του από τα δρώμενα στο «Εθνος». Το θέμα όμως είναι ότι παραμένουν προς το παρόν οι άνθρωποι του Μάρη και στενοί συνεργάτες του, Μάνος Μίχαλος και Μάνος Χωριανόπουλος. 

No Comments Yet

Comments are closed