Το τραγούδι της Νατάσας στην Partytoura – οι πολιτικές παρουσίες (φωτο)

από Team MyPortal.gr
sms

Πολλές πολιτικές παρουσίες στο καθιερωμένο πάρτυ απο την Partytoura το βράδυ των εγκαινίων της ΔΕΘ που φετος έγινε στο “Παλατάκι”.

Ξεχώρισε η παρουσία της Νατάσας Παζαϊτη, συζύγου του Κώστα Καραμανλή, που διασκέδασε με την παρέα της. Φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα κάθισε με την παρέα της σε κεντρικό τραπέζι της δεύτερης σειράς έχοντας εκατέρωθέν της την έμπιστη και για χρόνια συνεργάτιδα του Κώστα Καραμανλή Έμη Μεδίτσκου και τον γιό της Αλέξανδρο, ο οποίος είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ο Δημήτρης Φίστας της αφιέρωσε ένα τραγούδι, το “Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι”, όπως αργότερα αφιέρωσε τραγούδι “το μερτικό μου απο την χαρά” και στον Καραμανλή, τον “πρόεδρο” όπως τον αποκάλεσε, με τη Νατάσα να του πετάει λουλούδια.

Απο το πάρτυ πέρασαν πολλά πολιτικά πρόσωπα όπως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος αλλά και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης.

Στο πιο κεντρικό τραπέζι πάντως κάθονταν μια παρέα όπου μεταξύ άλλων ήταν η βουλευτής Άννα Ευθυμίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Παππάς, ο γνωστός φοροτεχνικός Στάθης Ρούσσος και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης Παντελής Ζουμπούλης.