Το δείπνο Παπανδρέου, η πρωτιά Νοτοπούλου, η νέα γαλάζια δημοσκόπηση στη Θεσσαλονίκη και η εκλογή Μαρινάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο «Φωτογράφος» 

Περίεργες ημέρες με την πανδημία να γίνεται όλο και πιο απειλητική από ποτέ . Τα κρούσματα να παραμένουν σταθερά και η κατάσταση να γίνεται πλέον καθημερινά δύσκολη. Στο παραπολιτικό τοπίο τα πράγματα σταθερά αλλά με μικρές εκπλήξεις… όλα άλλωστε παγώνουν λόγω κορωνοϊού, όπως το Συνέδριο της ΝΔ. Για να δούμε…

Έντονες φήμες ακούγονται για να κατέβει υποψήφιος ο Σκυλακάκης στην Ηλεία και ο Αβραμόπουλος στην Αρκαδία..

Πολλά σενάρια ακούγονται πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές… σενάρια που φυσικά παίζουν από όσους θέλουν μια θέση στον ήλιο… η δική μου θέση είναι πως θα είναι κανονικά παρών..

Για το νέο γραμματέα της ΝΔ σας τα λέγαμε εδώ και καιρό… ο Παύλος Μαρινάκης είναι λοιπόν με εντολή του προέδρου η πρόταση για το συνέδριο το οποίο μετατέθηκε για το πρώτο τρίμηνο του ‘22..

Δημοσκόπηση έμαθα έγινε στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκπλήξεις δεν είχε,  εκεί η Νοτοπούλου είναι μακράν μπροστά στη δημοφιλία και την πρόθεση ψήφου.

Σκληρό μπλοκ έχει ο Ανδρουλάκης στην Α Θεσσαλονίκης, έχει όμως και στο προπυργιο του την Κρήτη.. Εκεί ο δήμαρχος Χανίων είναι από τα πρωτοπαλίκαρα του στην κούρσα για τις εκλογές..

Δημοσκόπηση έγινε και στην Α Θεσσαλονίκης για την Νέα Δημοκρατία κυρίως με τους παλιούς Μπροστά Ράπτη  Γκιουλέκας  Καλαφάτης ενώ φαίνεται να παραμένει ίδια η εκλόγιμη σειρά για τους άλλους 3 βουλευτές.. σε πολύ χαμηλό επίπεδο και με μεγάλη διαφορά απο τους εκλεγμένους οι πολιτευτές και ειδικά κάποιοι που νομίζουν ότι θα βγουν βουλευτές..

Δείπνο για 6 είχε η παρουσία του Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη στο εστιατόριο Βήτα. Εκεί ήταν ο Μαγκριώτης, Βούγιας, Αράπογλου , Παλιαδέλη και Τζαμπαζη. Το μενού γνωστό… σαλάτες και εσωκομματικές εκλογές..

Ο Παπανδρέου θα ξανάρθει στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει στις 3 Δεκεμβρίου, τελευταία προεκλογική ημέρα ενώ μια ημέρα νωρίτερα θα μιλήσει στην πόλη ο Ανδρουλάκης.

Δυνατά παίζει ο Φινοκαλιώτης για πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.. με 12 παρατάξεις απέναντι του..  Οι κάλπες άνοιξαν σήμερα το πρωί.

Αυτά για σήμερα .. καλή Κυριακή