Την εκπόνηση μελέτης για το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στη Μεγαλόπολη θα αναλάβει η ΔΕΘ-HELEXPO

από Team MyPortal.gr
sms

Την εκπόνηση μελέτης για το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας θα αναλάβει η ΔΕΘ-HELEXPO,  ως ειδικός  φορέας με τεχνογνωσία, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Μνημονίου που υπέγραψε πριν ένα χρόνο με το ΣΔΑΜ – Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, και σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο.

Τα παραπάνω επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo Τάσος Τζήκας κατά τη συνάντηση που είχε με δημάρχους από την Πελοπόννησο, στο πλαίσιο της συμμετοχής επτά δήμων της περιοχής, με ενιαίο περίπτερο της Περιφερειακής Ένωσης Πελοποννήσου, στην 37η Διεθνή ΄Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA.  Κάλεσε δε τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Επιμελητήρια και τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στη διαβούλευση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι δήμαρχοι, Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, Ερμιονίδας , Γιάννης Γεωργόπουλος,  ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του δήμου Γορτυνίας Πάϊκος Αναγνωστόπουλος και ο σύμβουλος του δημάρχου,  Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο  αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Τουριστικής Προβολής  του δήμου Επιδαύρου Ιούλιος Λαλιώτης,  ο εκπρόσωπος του δήμου Τρίπολης  Δήμος Νικόπουλος,  και  ο  αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων δήμου Ερμιονίδας Μιχάλης Τριγκάκης. Από πλευράς ΔΕΘ, πήραν μέρος ο γενικός διευθυντής της Αλέξης Τσαξιρλής και ο ειδικός συνεργάτης της  Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.