Θ. Μητράκας: Ολοκλήρωση των εργασιών σύνδεσης του Αεροδρομίου «Μακεδονία» στο δίκτυο αποχέτευσης

Ο Θεόδωρος Μητράκας, πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε σε σχετική ανάρτησή του σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών σύνδεσης του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο δίκτυο αποχέτευσης, ένα έργο που υλοποιήθηκε με την βοήθεια της ΕΥΑΘ.
«Η ΕΥΑΘ Α.Ε. υδροδοτεί πολίτες, επιχειρήσεις και βιομηχανίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα διαχειρίζεται το αποχετευτικό σύστημα της πόλης. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, η συμβολή της στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας είναι καθοριστική.
Η συνάντηση με τον καλό φίλο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΥΑΘ Α.Ε., Άνθιμο Αμανατίδη, μου έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθώ για την ολοκλήρωση της σύνδεσης του Αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» στο δίκτυο αποχέτευσης. Ένα έργο τεράστιας σημασίας για τον τουρισμό και την οικονομία της πόλης.
Συζητήσαμε επίσης, για τις συνεχείς προσπάθειες της ΕΥΑΘ Α.Ε. για τον βιολογικό καθαρισμό των αστικών και βιομηχανικών λυμάτων για να παραμένει ο Θερμαϊκός κόλπος καθαρός!
Εύχομαι στον Άνθιμο καλή επιτυχία στο έργο του και να συνεχίσει δυναμικά τις προσπάθειες για την διαφύλαξη του κοινού αγαθού, του νερού!»
No Comments Yet

Comments are closed