Τείχος προστασίας Τσίπρα σε Παππά (βίντεο)

«Είμαστε ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία στην Έκτεκτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος. Χωρίς αναφερθεί σε ονόματα παρείχε πλήρη στήριξη στα στελέχη της παράταξής του που «δέχονται επίθεση» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιλέγει την τοξικότητα για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως η κυβέρνηση οδηγεί σε λάθος δρόμο την οικονομία και προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα ρίχνοντας λάσπη: «Όσο τα πράγματα θα δυσκολεύουν η Δεξιά θα θυμηθεί τις πρακτικές της λάσπης και της αντιπολίτευσης στην αντιπολίτευση. Αυτό κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Ένα επικίνδυνο θεσμικό ξεχαρβάλωμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», τόνισε και πρόσθεσε: «Η λίστα Πέτσα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η πολιτική ευθύνη για αυτό το αίσχος βαραίνει τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις πορείες, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η Δημόσια τάξη ταυτίζεται με κεφάλια σπασμένα και η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το παρακράτος, αλλά και πρακτικές μαφίας για να ορθοποδήσει.

Αφού ανέφερε ότι αποτελεί  «βαριά έκφραση», στη συνέχεια πρόσθεσε πως «μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η «δολοφονία χαρακτήρα» που επιχειρείται. Συνειδητή επιλογή να χρησιμοποιήσουν μεθόδους που πληγώνουν τη Δημοκρατία. Πετάνε λάσπη τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι συνηθισμένοι να ζουν πολιτικά σε βούρκο. Θέλουν να επιβάλλουν το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι».

Πρόσθεσε δε ακόμα σε υψηλούς τόνους απευθυνόμενος στην κυβέρνηση πως «δεν θα μας κάνουν μαθήματα ήθους και εντιμότητας τα παπαγαλάκια των υπόδικων επιχειρηματιών. Δεν θα αφήσουμε να παίζουν παιχνίδια με το ήθος της Αριστεράς.

Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε αυτό που εμφανίζουν ως κανονικότητα και καταστρέφει την κοινωνική πλειοψηφία», τόνισε.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε υψηλούς τόνους είπε «Πρέπει να φύγει η κυβέρνηση πριν μετατρέψει τη χώρα σε οικογενειακή off shore. Είμαστε η Αριστερά που έμαθε να κυβερνάει, αλλά δεν «ξέμαθε» να παλεύει στους δρόμους μαζί με το λαό», τόνισε.

«Έταξαν μισθούς, θέσεις εργασίας, μείωση φόρων και έκαναν τα ανάποδα», υπογράμμισε ο κ.Τσίπρας και κάλεσε τα στελέχη του κόμματός του να ξεκινήσουν σκληρή αντιπολίτευση, κάτι που όπως είπε ζητάει και ο ελληνικός λαός.

No Comments Yet

Comments are closed