Συνάντηση Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού

από Team MyPortal.gr
sms
Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης, με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης να μετατρέψει το Βυζαντινό και Αρχαιολογικό Μουσείο σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τα επιχειρήματα της Κυβέρνησης για την αλλαγή αυτή, επιχειρήματα τα οποία με στοιχεία ο Σύλλογος Εργαζομένων καταρρίπτει.
Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, μάχεται για μια πολιτική στο χώρο του Πολιτισμού προσιτή στην κοινωνία. Για άλλη μια φορά οι επιλογές της Κυβέρνησης είναι για τους λίγους. Αυτή είναι η αξιακή μας διαφορά.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Α Θεσσαλονίκης Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Βορείου Ελλάδος Σωτήρης Παπανικολάου και ο Δημήτρης Βεργίδης Ταμίας του Συλλόγου.