Συνάντηση μελών της ένωσης αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας με τον Καραμαλάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και μέλη της Ένωσης δεσμεύτηκαν για συνεργασία που στόχο έχει την επίλυση προβλημάτων.

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μιχαήλ Καραμαλάκη είχαν μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αφού του έδωσαν συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών, «δεσμευόμενοι για μελλοντική συνεργασία αναφορικά με την επίλυση ζητημάτων και την υποβολή προτάσεων»

«Ο κύριος Γενικός Γραμματέας, έχοντας υπηρετήσει στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αποτελεί κοινωνό των θεμάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, δυνάμενος να συνδράμει τα μέγιστα στη καθημερινότητα του Έλληνα Αστυνομικού. Η Ένωσή μας συνεχίζει την πραγματοποίηση συναντήσεων και επισκέψεων με κύριο μέλημα την ουσιαστική επίλυση προβλημάτων και τη βελτιοποίηση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.