Στο Λαγκαδά αύριο τα δωρεάν rapid test του ΕΕΘ

Στο Λαγκαδά συνεχίζεται αύριο Παρασκευή η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του ΕΕΘ, που περιλαμβάνει δωρεάν τεστ εντοπισμού του Κορονοϊού σε μέλη του.
Μετά τη Θεσσαλονίκη, τη Θέρμη και τη Σίνδο η δράση, που διοργανώνεται με τη συνεισφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά.

Η δράση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Λαγκαδά και του τοπικού συλλόγου των καταστηματαρχών και επαγγελματιών.

Τα Rapid Tests διενεργούνται από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές που διαθέτει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΕΕΘ.

Όσα μέλη του ΕΕΘ από την ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά επιθυμούν να κάνουν το τεστ δεν έχουν παρά να προσέλθουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, πλάι στο Δημαρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι και τα 235 τεστ που έγιναν στις έως τώρα δράσεις ήταν αρνητικά.
Το «Επιχειρώ με ασφάλεια» άρχισε το Δεκέμβριο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται περιφερειακά, καθώς μετά τη Θέρμη, τη Σίνδο και το Λαγκαδά θα πραγματοποιηθεί στο Ωραιόκαστρο, την Καλαμαριά και τον Εύοσμο.

«Μετά την πολύ επιτυχημένη δράση μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνεχίσαμε στη Θέρμη και τη Σίνδο για να δώσουμε την ευκαιρία στα μέλη μας που δεν μπορούν ή δεν προλαβαίνουν να κατεβούν στο κέντρο της πόλης, να κάνουν και αυτά το τεστ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί βρήκαμε τη συμπαράσταση από τους Δημάρχους, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ τόσο τον Θόδωρο Παπαδόπουλο όσο και τον Γιάννη Ιωαννίδη για τη βοήθεια τους. Θα συνεχίσουμε τη δράση και σε άλλες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, όπως και στο Λαγκαδά για να εξυπηρετήσουμε και τα εκεί μέλη μας. Πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τους επαγγελματίες, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του Επιμελητηρίου μας», τόνισε ο Μιχάλης Ζορπίδης.

Η συντονίστρια της δράσης και Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου – Γρανούζη ευχαρίστησε το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη διάθεση των γιατρών και των νοσηλευτριών και τόνισε ότι στόχος του ΕΕΘ είναι η υποβοήθηση των μελών του.

«Με τα τεστ δείχνουμε ότι οι επαγγελματίες είναι Covid Free και προσέχουν ώστε και τα καταστήματα αλλά και οι πελάτες τους είναι Covid Free», πρόσθεσε ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΘ Κώστας Ιακώβου.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης σημείωσε από την πλευρά του ότι είναι εξαιρετικά θετικό πως η συμμετοχή των συναδέλφων τόσο στη Θέρμη όσο και τη Σίνδο ήταν σημαντική.

No Comments Yet

Comments are closed