Στο 1ο Συνέδριο Θαλάσσιου Τουρισμού & Επαγγελματικής Αλιείας ο Μ. Δράμαλης

από Team MyPortal.gr
sms

Ο Μάριος Δράμαλης συμμετείχε στις εργασίες του 1ου Συνεδρίου Θαλάσσιου Τουρισμού & Επαγγελματικής Αλιείας με θέματα: «ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» και «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ» που συνδιοργάνωσε το διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη www. ka-business.gr με την Pelagic Expo που διοργάνωσε την 1η έκθεση «Thessaloniki Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo202» στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ – HELEXPO.

 

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς ο οποίος έδωσε το αποτύπωμα της επαγγελματικής αλιείας στην χώρας μας. Τις εργασίες άνοιξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αφού προηγουμένως εγκαινίασε την 1η έκθεση της θαλάσσιας έκθεσης. Υπουργοί, τοπικοί άρχοντες, επιχειρηματίες παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά και success stories επιχειρηματιών και οργανισμών, ανέδειξαν τις προοπτικές του θαλάσσιου τουρισμού αλλά και της επαγγελματικής αλιείας στην Βόρεια Ελλάδα.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Ιγνάτιος Καϊτεζίδης (Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη) , Γιώργος Τσαμασλής (Δήμαρχος Θερμαϊκού) , ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, οι Βουλευτές τις ΝΔ Δημήτρης Κούβελας, Άννα Ευθυμίου και Κώστας Γκιουλέκας, οι πολιτευτές Μάριος Δράμαλης, Γιώργος Πινακίδης, η Τασούλα Κελεσιδου (Ολυμπιονίκης και μέλους ΔΣ ΕΟΕ και ΣΕΓΑΣ .