Στην Άμφισσα με τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό Κλιμάκιο ο Γ. Καραγιάννης

από Team MyPortal.gr
sms
Τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στην Άμφισα συνόδευσε ο Υφυπουργός Μεταφορών και υποδομών Γ. Καραγιάννης. Ο Υφυπουργός μίλησε για τα έργα που τρέχουν στην περιοχή όπως το οδικό έργο «Μπράλος – Άμφισσα» και το οδικό τμήμα από το Τέλος Παράκαμψης Γραβιάς έως τον Ισόπεδο Κόμβο Μεταλλείων Βωξίτη.
“Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επισκεφθήκαμε την Άμφισσα συμμετέχοντας σε κυβερνητικό κλιμάκιο και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα έργα υποδομών που υλοποιούνται στην περιοχή και δίνουν ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής”, έγραψε ο Υφυπουργός σε ανάρτηση του στο Facebook.
“Από την πρώτη στιγμή στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών θέσαμε προτεραιότητα να βγάλουμε την Φωκίδα από την ιδιότυπη απομόνωση. Σήμερα, «τρέχουμε» στην περιοχή σημαντικά έργα:
– Το «Μπράλος – Άμφισσα», που αναμένεται να συμβασιοποιήσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα, θα μειώσει τους χρόνους μετακίνησης, θα αυξήσει την οδική ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα ενισχύοντας την τοπική οικονομία.
Το οδικό τμήμα από το Τέλος Παράκαμψης Γραβιάς έως τον Ισόπεδο Κόμβο Μεταλλείων Βωξίτη θα έχει εργοτάξια έως τις αρχές του 2023″, συμπλήρωσε.
“Παράλληλα, συζητήσαμε για την παράκαμψη των Δελφών, ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι σχετικές μελέτες θα ανατεθούν το προσεχές διάστημα.
Η συνολική παρέμβασή μας στην Φωκίδα,αναδεικνύει τον αναπτυξιακό χαρακτήρα και τα σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη του συνολικού σχεδιασμού μας”, κατέληξε στην ανάρτηση του ο κ. Καραγιάννης.