Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ: Επενδυτική πνοή και για την Ξάνθη

Tη σημασία της συμφωνίας όχι μόνο για τη ΣΕΚΑΠ, αλλά συνολικά για τους κατοίκους της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, επισημαίνει η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση του Αρτούρ Νταβιντιάν, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ, οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν περισσότερο από ένα χρόνο. «Πρόκειται για μια απόλυτα μελετημένη επιχειρηματική κίνηση. Η συμφωνία αυτή φέρνει την ΣΕΚΑΠ, μπροστά σε μια νέα εποχή» επισημαίνει και προσθέτει ότι αφού η ΣΕΚΑΠ ανασυγκροτήθηκε, τα τελευταία πέντε χρόνια παρουσίασε μια δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά». Τώρα, ενσωματώνεται σε μια μεγάλη διεθνή καπνική εταιρεία.

«Η JTI, κύριος μέτοχος της οποίας είναι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, έχει μια επιτυχημένη παρουσία και μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά καπνού» αναφέρει στη δήλωση ο πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ και υπογραμμίζει: «Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέες προοπτικές και ελπίδα όχι μόνο για τη ΣΕΚΑΠ, αλλά και για όλους τους κατοίκους της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής».

No Comments Yet

Comments are closed