ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης: Συνάντηση Μπουτάρη με τον Γραμματέα της Οργάνωσης Ευριβιαδη Ελευθεριάδη

από Team MyPortal.gr
sms
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/1 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Γραμματέα της Οργάνωσης Ευριβιαδη Ελευθεριάδη και τον πρώην Δημαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Η συζήτηση έλαβε χώρα σε πολύ φιλικό κλιμα και συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Συμφωνήθηκε ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα μια προγραμματικη συζήτηση στα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, αλλά και στην ανάγκη να υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα καταστήσουν τη Θεσσαλονίκη μια εξωστρεφή πόλη. Βασικά καθημερινά προβλήματα όπως η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό πρεπει να είναι στην αντζεντα μιας ευρύτερης συζήτησης των προοδευτικών πολιτών που αγωνιούν για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Συμφωνήθηκε να υπάρξει ανοικτή επικοινωνία στην προσπάθεια διαβούλευσης που κάνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Α Θεσσαλονίκης.
Στη συζήτηση ήταν παρών και ο πρώην Δημοτικος Συμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και πρώην συνεργάτης του Δημάρχου Βασίλης Διαμαντακης.