Οι ευχές Κυρίζογλου στον Μπακογιάννη και η κεφαλή του Μέγα Αλέξανδρου

από Team MyPortal.gr
sms

Εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 2/10 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος στη Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συναδελφικό, μεταξύ δημάρχων κλίμα, σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Προσφέροντάς στον Δήμαρχο Αθηναίων ως δώρο μια κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο κ. Κυρίζογλου του ευχήθηκε να βγαίνει πάντοτε νικητής στη μάχη για την επίλυση των προβλημάτων της Αθήνας.

Θυμίζουμε  ότι πρόσφατα στα Τρίκαλε ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του για την προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε. στο πρόσωπο του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου τονίζοντας από το βήμα του 1ου συνεδρίου Plug and Play ότι “ο Παπαστεργίου θα εκφράσει τους συναδέλφους Δημάρχους, αφού «ο Δήμος Τρικκαίων είναι πρότυπο για τη χώρα και μαζί του μοιραζόμαστε καλές πρακτικές».