Ο Λ.Βασιλειάδης στο MyPortal.gr (vid): Η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας

από Team MyPortal.gr

Την πολιτική επικαιρότητα σχολιάζει σε συνέντευξή του στη Web TV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο Γιώτα Καραπετρίδου, ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέρει πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να εκβιαστεί, ούτε εκδικείται. Αναφέρει πως ο κ. Κουφοντίνας ζητάει προνομιακή μεταχείριση πέρα από το νόμο κάτι που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συμβεί ενώ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως έγινε συνήγορος του Κουφοντίνα.

Αναφορικά με την παραίτηση Ταραντίλη, ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνει πως δεν πρέπει να δημιουργείται διαφορετική περιρέουσα ατμόσφαιρα από όσα αναφέρει για οικογενειακούς λόγους.

Σημειώνει επίσης πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και πως η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά στη διαχείριση της πανδημίας.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρεται και στα αγροτικά θέματα όπως και στις υποδομές του νομού Πέλλας τονίζοντας ιδιαίτερα την πρόταση ένταξης στη χρηματοδότηση από Ταμείο Ανάκαμψης σημαντικών υποδομών όπως οι παρακάμψεις Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών και το οδικό τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσα.