ΝΔ: Ο Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα

από Team MyPortal.gr
sms

Για «κωλοτούμπα» κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η ΝΔ, αναφορικά με την απόφασή του να επαναφέρει στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Παύλο Πολάκη.

Τον οποίο είχε αναγκαστεί να παύσει από τομεάρχη Διαφάνειας και είχε παραπέμψει στο πειθαρχικό, λόγω των απαράδεκτων αναρτήσεών του, που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε  για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και υπογραμμίζει:

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές».

«Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», επισημαίνει το κυβερνών κόμμα.

Γ. Οικονόμου: Δεκαεπτά μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός

Δεκαεπτά μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Γ. Οικονόμου και υπογράμμισε:

«Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων».