Καραγιάννης: Τα μεγάλα έργα υποδομών για τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνονται

από Team MyPortal.gr
sms

Στην εξέλιξη των μεγάλων έργων υποδομής στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία αναφέρεται ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης σε ανάρτησή στα social media.

Ο κ. Καραγιάννης κάνει ειδική αναφορά στο Μετρό που ολοκληρώνεται, στο Flyover που ξεκινάει, στην οδική σύνδεση του 6ου προβλήτα του λιμανιού κατασκευάζεται, στα αντιπλημμυρικά έργα, στις νέες σχολικές μονάδες και στις οδικές συνδέσεις με τη Χαλκιδική. Πρόκειται, όπως τονίζει ο υφυπουργός Υποδομών για έργα με τα οποία αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Το Μετρό ολοκληρώνεται, το Flyover ξεκινάει, η οδική σύνδεση του 6ου προβλήτα του λιμανιού κατασκευάζεται. Τα αντιπλημμυρικά έργα, οι νέες σχολικές μονάδες και οι οδικές συνδέσεις με τη Χαλκιδική, είναι, μεταξύ άλλων, έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Θεσσαλονικιών.

Με τα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούμε, η Θεσσαλονίκη γίνεται μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και αναδεικνύεται ο κομβικός της ρόλος στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη», τονίζει στην ανάρτησή του στο facebook και παραθέτει ένα βίντεο όπου περιγράφονται τα βασικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων έργων λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο του Μετρό στην Πυλαία.

Δείτε την ανάρτηση: