Η σύμπραξη με την αντιπολίτευση και οι θέσεις των αντιδημάρχων στο δήμο Δέλτα

Μετά τη σύμπραξη της δημοτικής παράταξης «Ώρα Ευθύνης» με επικεφαλής τον Γιώργο Γλώσση με τη διοικούσα παράταξη ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε σήμερα τους πέντε αντιδημάρχους που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης.

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ – ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΛΩΣΣΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Μια από τις θέσεις αυτές λαμβάνει ο Γιώργος Γλώσσης, ο οποίος με χθεσινή του ανάρτηση στα social media γνωστοποίησε την απόφασή του να συμπράξει με τη δημοτική αρχή του Γιάννη Ιωαννίδη, «Η παράταξη «Ώρα Ευθύνης» με επικεφαλής τον Γιώργο Γλώσση, μετά από συνεδρίαση με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της, αποφάσισε ομόφωνα την προγραμματική συμφωνία και συνεργασία με την παράταξη «Επανεκκίνηση» και τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, στην προσπάθεια που ξεκινά για ένα καλύτερο Δήμο Δέλτα», ανέφερε ο κ. Γλώσσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «επιλέξαμε την συμπόρευση προκειμένου να προχωρήσουμε μαζί την επόμενη μέρα στη διοίκηση του Δήμου, για την επίτευξη του κοινού σκοπού που είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλα τα μέλη της «Ώρα Ευθύνης»: Γιώργος Γλώσσης, Αντώνιος Αντωνιάδης, Πέτρος Καστελιάνος, Αθανάσιος Παππάς, Δημήτριος Μαυρομάτης και Αχιλλέας Χαντές.

Με την προσθήκη των έξι δημοτικών συμβούλων ο κ. Ιωαννίδης διαθέτει πλέον την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα.

No Comments Yet

Comments are closed