Η μάχη του… «Βελλιδείου»

από Team MyPortal.gr
sms

Την μάχη του… συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» δίνουν αυτή τη βδομάδα τρεις από τους έξι υποψήφιους αρχηγούς του ΚΙΝΑΛ.

Επιλέγουν την Θεσσαλονίκη για την τελευταία ή μια από τις τελευταίες ομιλίες τους πριν το κλείσιμο της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου. Την αρχή κάνει ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης που θα μιλήσει την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου. Μια ημέρα μετά, στο ίδιο βήμα θα βρεθεί ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στις 19:30.

Την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της εκστρατείας του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα απευθύνει την τελευταία του ομιλία στο κοινό της Θεσσαλονίκης στις 19:30. Το επιτελείο του κ. Παπανδρέου άλλωστε έχει κάνει γνωστό εδώ και μέρες ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα επιλέξει τη Βόρεια Ελλάδα για κλείσιμο. Φυσικά, τα επιτελεία τους δουλεύουν προκειμένου να γεμίσουν την αίθουσα για να στείλουν μήνυμα… νίκης από τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες και οι άλλοι τρεις υποψήφιοι αρχηγοί: Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Χρηστίδης και Παύλος Γερουλάνος βρέθηκαν στην πόλη.