Έβαλε πλώρη για τα νησιά – Υποψήφια στις Κυκλάδες η Βίκυ Λοϊζου

από Team MyPortal.gr
sms

Έκλεισε τον κύκλο της, μετά από μια πετυχημένη θητεία, στη θέση της γενικής γραμματέως του Υπουργείο Τουρισμού, η Βίκυ Λοίζου.  Αιτία η υποψηφιότητα που θα θέσει στις επόμενες εθνικές εκλογές στην εκλογική Περιφέρεια των Κυκλάδων.

Σε μήνυμά της δεν έκρυψε τη συγκίνησή της λέγοντας πως «δεν ήταν και λίγα αυτά που καταφέραμε για τον ελληνικό τουρισμό στον ενάμιση χρόνο της θητείας μου. Υπό πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, δουλέψαμε όλοι μαζί κάνοντας τη χώρα μας παγκόσμιο πρότυπο και σχεδιάζοντας με πολλή και συστηματική δουλειά το μέλλον του τουρισμού».

Η κα. Λοϊζου έχει θητεύσει σε πολλές και κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις ευθύνης

Στο Υπουργείο Ανάπτυξης (2012-2015) ήταν υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον συντονισμό όλων των μεταρρυθμίσεων της αγοράς καθώς και για τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνείς Οργανισμούς, όπως τον ΟΟΣΑ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε Γενική Γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών στην Προεδρία της Κυβέρνησης.

Διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας ενώ στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφια στη 10η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.