Εκδήλωση της INTERLIFE στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2021

Με κεντρικό θέμα «Προοπτικές Ανάπτυξης στη μετά COVID19 εποχή» πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Χρηστίδη στη Θεσσαλονίκη στις 16/6/2021 η, καθιερωμένη πλέον, εκδήλωση της INTERLIFE Ασφαλιστικής στο πλαίσιο του ανοιχτού μέρους της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους εκτός από Μετόχους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον τραπεζικό και χρηματιστηριακό χώρο, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί κ.α.

Τιμώμενος ομιλητής ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας. Η ομιλία του είχε ως θέμα: «Η Μακεδονία του 2030. Τα έργα που υλοποιούνται και αυτά που θα υλοποιηθούν στο μέλλον».

Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της INTERLIFE Ασφαλιστικής, Ιωάννη Παν. Βοτσαρίδη με θέμα: «Η Επόμενη Μέρα της πανδημίας στην Οικονομία και στην Ασφαλιστική Αγορά».

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δεξίωση στον υπαίθριο χώρο του Κτήματος τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

No Comments Yet

Comments are closed