Δ. Ωραιοκάστρου: Αποστολή τροφίμων – ειδών πρώτης ανάγκης στου πληγέντες της Καρδίτσας

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους της Καρδίτσας, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός», που έπληξε τ ην περιοχή.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Π. Τσκίρη, πραγματοποιήθηκε εκστρατεία αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο να ανακουφιστούν οι πληγέντες από τη θεομηνία.

«Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου κινητοποιήθηκαν άμεσα. Εκατοντάδες πολίτες, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και τα σχολεία του Δήμου μας συμμετείχαν στην εκστρατεία αλληλεγγύης για να στηρίξουν τους πληγέντες από τη θεομηνία. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Χριστίνα Ζάπρα.

Την δράση υλοποίησε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, σε συνεργασία με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Δρυμού, Κ. Πατσαλά, Λητής, Α. Χατζηαντωνίου, Μελισσοχωρίου, Α. Μοσχόπουλο, Μεσαίου, Γ. Παπαδόπουλο, Νέας Φιλαδέλφειας, Ν. Γιαιλατζόγλου, Βεοχωρούδας, Χ. Σαραμούρτση, Πενταλόφου, Π. Σπυρόπουλο και Ωραιοκάστρου, Μ. Αραμπατζίδου, καθώς επίσης και τους Συλλόγους του Δήμου.

No Comments Yet

Comments are closed