Χαρδαλιάς: Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι παρών

από Team MyPortal.gr
sms

Απάντηση σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας διαφωνεί με κάποιες κυβερνητικές επιλογές έδωσαν στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης δημοσιογράφων και πολιτών ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Με τον κ. Τσιόδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από ότι κάναμε από την πρώτη μέρα της πανδημίας. Οι πρωινές μας συσκέψεις, οι τηλεδιασκέψεις, οι τεχνικές συσκέψεις, ό,τι κάναμε κάνουμε και τώρα»  ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς. Πρόσθεσε ότι «ο κύριος Τσιόδρας είναι παρών, συμμετέχει με όλη την ομάδα των επιδημιολόγων, με περισσότερο focus στο επιστημονικό και επιδημιολογικό κομμάτι. Είναι ο άνθρωπος που μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινά κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Όπου χρειάστηκε να παρέμβουμε το κάναμε μαζί με τον κ. Τσιόδρα και ο ίδιος έχει επιλέξει όταν χρειάζεται να δίνει το παρόν σε σχέση με κάποια ζητήματα».  Είμαστε όλοι μια ομάδα τόνισε με έμφαση ο υφυπουργός και μέσα από το διάλογο προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης ανέφερε ότι ο κ. Τσιόδρας όχι μόνο είναι σε συσκέψεις, αλλά παίρνει μέρος στις τακτικές συσκέψεις με τον πρωθυπουργό. «Σας διαβεβαιώνω επίσης ότι τον περισσότερο χρόνο του τον περνά στο υπ. Υγείας».