Τι έγινε στη συνάντηση Αλ.Τσίπρα-Κ.Ζέρβα

από Team MyPortal.gr
sms

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα διχαστεί η Θεσσαλονίκη για το θέμα των αρχαίων στον Σταθμό Βενιζέλου του μετρό έδωσε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με δήλωση του στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Ζέρβας δεσμεύτηκε ότι εγγυάται πως θα βρεθεί η καλύτερη λύση, το έργο του μετρό θα ολοκληρωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο εντός της τετραετίας και ο ίδιος θα είναι ο πρώτος που θα κόψει εισιτήριο για να επιβιβαστεί σε αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένη αφενός μεν για το γεγονός της καθυστέρησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθει στη συνάντηση με τον Δήμαρχο, ο οποίος ήταν σε αναμονή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι κοινές δηλώσεις Τσίπρα-Μπουτάρη για το μετρό σε άλλο χώρο του Μεγάρου Μουσικής,ενώ πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι γίνεται λόγος από την πλευρά Ζέρβα για “θεσμικό ατόπημα” από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού.

Η συνάντησή τους ήταν προγραμματισμένη για τις 11:30. Εκτός όμως από την καθυστέρηση, γίνεται λόγος και για μονομερή ενημέρωση του Α.Τσίπρα από την πλευρά Μπουτάρη και την “Κίνηση Πολιτών για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»,, πάνω στην οποία στηρίχτηκαν και οι δημόσιες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πριν συναντήσει τον Δήμαρχο.

 

με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ