Με το δίκτυο του φυσικού αερίου συνδέονται σχολικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης

από Team MyPortal.gr
sms

Την εκτέλεση και τον τρόπο δημοπράτησης του έργου «Επισκευή-συντήρηση-αναβάθμιση ΗΛΜ εγκαταστάσεων σχολικών κτιρίων έτους 2018» ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης στη σημερινή συνεδρίασή του.

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου καθώς και συντηρήσεις και επισκευές των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων έξι σχολικών κτιρίων.

Ενδεικτικά, οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν είναι: Εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου και γενική ανακατασκευή με αντικατάσταση λέβητα και καυστήρα σε λεβητοστάσια τριών σχολικών κτιρίων: Στο 63ο δημοτικό (Σελίτσης 2), στο 15ο και 64ο δημοτικό (Παπαζαφειρίου 4) και στο 28ο δημοτικό (Κατσιμίδου-Μήλου 33). Τοποθέτηση 154 φωτιστικών και 76 φωτιστικών στο 8ο-18ο δημοτικό (Ορέστου 30). Επισκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, αντικατάσταση-επισκευή φωτιστικών σωμάτων καθώς και αντικατάσταση δύο λεβήτων στο σχολικό συγκρότημα του Ευκλείδη, επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου. Επισκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στο 54ο δημοτικό (Ολυμπιάδος 29) καθώς και Καθημερινές επισκευές βλαβών σε σχολικά κτίρια που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια της εργολαβίας.

Το έργο περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης για το 2018 με προϋπολογισμό 240.000 ευρώ.