Η «τρυφερή» ανάρτηση του Καράογλου για την κόρη του (ΦΩΤΟ)

Μια γεμάτη αγάπη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την περηφάνια του για αυτά που έχουν καταφέρει τα παιδιά του στη ζωή τους.

Σήμερα την τιμητική της είχε η κόρη του, Βανέσα η οποία ζει στο εξωτερικό και το περασμένο Σαββατοκύριακο βραβεύτηκε από το Service Design Award 2018, το κορυφαίο διεθνές βραβείο service design, για τη μεταπτυχιακή της εργασία πάνω στο σχεδιασμό υπηρεσίας υποστήριξης για ανθρώπους με όγκο στο κεφάλι και τους συγγενείς τους.

Η ανάρτηση του κ. Καράογλου
«Τα παιδιά μας έχουν εσωτερική θέληση και δύναμη! Εμείς, ως γονείς, οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους, να ακολουθούμε τα όνειρά τους και να τα στηρίζουμε!
Κάνω αυτήν την επισήμανση διότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο Δουβλίνο, η Βανέσσα μας (μαζί με τη Νοτιοκορεάτιδα συνεργάτιδά της) βραβεύτηκε από το Service Design Award 2018,το κορυφαίο διεθνές βραβείο service design, για τη μεταπτυχιακή της εργασία πάνω στο σχεδιασμό υπηρεσίας υποστήριξης για ανθρώπους με όγκο στο κεφάλι και τους συγγενείς τους».

No Comments Yet

Comments are closed