Τράπεζα γίνεται η Viva Wallet

Το «πράσινο φως» από τις αρμόδιες αρχές, τόσο εντός (Τράπεζα της Ελλάδος), όσο και εκτός (SSM) χώρας έλαβε το deal της Viva Wallet με την AMC για την εξαγορά της Praxia Bank.

«Η Viva Wallet γίνεται πραγματική τράπεζα», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στα social media ο επικεφαλής της, κ. Χάρης Καρώνης, ενημερώνοντας πως χθες, Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 100% των μετοχών της Praxia Bank.

«Η Praxia Bank ανακοινώνει ότι η Atlas Merchant Capital, 100% μέτοχος της τράπεζας, υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία για την πώληση του συνόλου των μετοχών της στην Viva Wallet Holdings. Η συναλλαγή τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων αρχών. Η UBS Europe SE ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Praxia Bank και της Atlas Merchant Capital», τόνισε σε σχετική ανακοίνωση η τράπεζα, συμφερόντων του Μπομπ Ντάιαμοντ.

Από την πλευρά της Viva ανέφερε: H Viva Wallet Holdings ανακοινώνει τη συμφωνία με την Atlas Merchant Capital για την απόκτηση του 100% των μετοχών της Praxia Bank. Η μεταβίβαση των μετοχών τελεί υπό την έγκριση της ΤτΕ. Η απόκτηση της Praxia Bank ακολουθεί την πρόσφατη επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (Round C) της Viva Wallet και εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της».

No Comments Yet

Comments are closed