Τι συνδέει την Κ. Γούλα με τον Δήμαρχο Λαγκαδά και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Γ. Καραγιάννη

Στο Δημαρχείο Λαγκαδά βρέθηκε σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Καλυψώ Γούλα όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαγκαδά και υποψήφιο πλέον βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων η κ. Γούλα και ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκαν στο έργο της σημερινής διοίκησης στην περιοχή και εστίασαν στους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής και των Έργων Υποδομής αλλά και στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και ειδικότερα των ευπαθών ομάδων που επηρεάστηκαν από την οικονομική κρίση.

Οι δυο τους, συζήτησαν για το διακύβευμα των επικείμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών αλλά και των ευρωπαϊκών εκλογών. Η κ. Γούλα, η γιαγιά της οποίας κατάγεται από τον Λαγκαδά, ευχήθηκε στον δήμαρχο Λαγκαδά και αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας καλή επιτυχία στις επόμενες εθνικές εκλογές στις οποίες θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και τον συνεχάρη για το μέχρι τώρα έργο του. Από την πλευρά του, ο κ. Καραγιάννης τη συνεχάρη για την απόφασή της να δώσει τη μάχη για μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο και της ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία.

Η κ. Γούλα συνομίλησε επίσης με εργαζόμενους των υπηρεσιών ενώ επισκέφτηκε καταστήματα της περιοχής αλλά και την λαϊκή αγορά Λαγκαδά.

 

No Comments Yet

Comments are closed