Στο ΑΧΕΠΑ αύριο ο Μητσοτάκης

Επίσκεψη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊο στη Βόρεια Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρωθυπουργός. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο νοσοκομείο για να συνομιλήσει με τη διοίκηση αλλά και γιατρούς και νοσηλευτές και να τους συγχαρεί για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στην πρώτη του περιοδεία μετά την έναρξη των περιοριστικών μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ευρεία σύσκεψη στο Διοικητήριο με τη συμμετοχή του ΥΜΑΘ Θόδωρου Καράογλου και της επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρίας Αντωνίου για μια σειρά θεμάτων με αιχμή το Μετρό, οδικές υποδομές όπως η νέα περιφερειακή οδός και ο ΟΑΣΘ στις οποίες θα πάρει μέρος και ο υπουργός Μεταφορών-Υποδομών Κώστας Καραμανλής που βρίσκεται απο σήμερα στην πόλη. Άλλα θέματα που θα βρεθούν στην ατζέντα των πρωθυπουργικών συσκέψεων θα είναι η δημιουργία του Τεχνολικού Πάρκου, η ανάπλαση της ΔΕΘ και του στρατοπέδου Παύλου Μελά.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί επίσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Επίσης το μεσημέρι αναμένεται να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης και να παρακαθήσει σε γεύμα ενώ η επίσκεψη θα κλείσει με επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και στην εταιρεία νέων τεχνολογιών ΒΕΤΤΑ στο Κάτω Σχολάρι.

No Comments Yet

Comments are closed