Στην πρώτη γραμμή αλλά όχι υποψήφιος ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο πρώην γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε πρόταση προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε καθώς όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αυτή την χρονική στιγμή αποτελούν προτεραιότητά του η οικογένεια και οι επαγγελματικές δραστηριότητες του.

Οι σχέσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου με την ηγεσία της ΝΔ έχουν αποκατασταθεί και ο ίδιος δηλώνει παρών στη μάχη των εκλογών στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Ως απλός στρατιώτης της παράταξης, όπως και χιλιάδες άλλα στελέχη, μέλη και φίλοι της παράταξης, θα δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός», τονίζει ο πρώην γραμματέας της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Παπαμιμίκου:
Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι από τις πλέον κρίσιμες στην ιστορία της χώρας. Oι Έλληνες με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών έστειλαν ήδη το μήνυμα πως θέλουν την επανεκκίνηση της χώρας και αυτό θα επισφραγίσουν με τη ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές, δίνοντας ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Για να επιστρέψει η Ελλάδα στις στέρεες βάσεις και τη σταθερή πορεία στην οποία είχε βρεθεί το 2014. Για να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Με ενότητα.
Η μεγάλη πολιτική αλλαγή για την Ελλάδα έρχεται και από την προσπάθεια για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται κανείς, πρέπει όλοι να δώσουμε τον αγώνα μας.
Σε ότι με αφορά έχω δώσει πολλές πολιτικές μάχες για τη Νέα Δημοκρατία. Και συνεχίζω.
Παραμένω ταυτόχρονα, σταθερός στην άποψη που είχα διατυπώσει αποχωρώντας από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ πως η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και πως δεν πρέπει να εξαρτάσαι από αυτήν. Δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός που να υπερβαίνει την οικογένεια και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που για εμένα σε αυτή την χρονική στιγμή αποτελούν προτεραιότητα μου.
Στην πολιτική, στα κοινά γενικότερα και η θέση του απλού στρατιώτη είναι σημαντική. Αυτή κρίνει τις μάχες. Η πρώτη γραμμή. Έτσι και εγώ ως απλός στρατιώτης της παράταξης, όπως και χιλιάδες άλλα στελέχη, μέλη και φίλοι της παράταξης, θα δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός.

No Comments Yet

Comments are closed