Σιμόπουλος: Δυστυχώς επαληθεύτηκα … Μετατίθεται η έναρξη λειτουργίας του σταθμού Βενιζέλου του Μετρό

Η περίπτωση του σταθμού Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης είναι από τις λίγες φορές που εύχομαι να είχα διαψευστεί…

Όμως δυστυχώς επαληθεύτηκα…, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, σχολιάζοντας ανακοίνωση με την οποία έγινε γνωστό ότι ο σταθμός θα ξεκινήσει να λειτουργεί το 2024.

Όπως αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος «Ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό, κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ανέφερε κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών στην Αθήνα, πως η λειτουργία του σταθμού Βενιζέλου μετατίθεται για το 2024, έναντι του μέχρι στιγμής χρονοδιαγράμματος που ήταν για το 2023.

Ο κ. Σιμόπουλος σημειώνει ότι ο ίδιος κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας επισήμανε πολλές φορές «τις αστοχίες και τις μεγάλες καθυστερήσεις όσον αφορά στην περίπτωση της κατασκευής του Σταθμού Βενιζέλου», υπογραμμίζει και εκφράζει την άποψη ότι «τώρα που βρίσκεται σε αποδρομή η κυβέρνηση, άρχισαν να λύνονται και τα στόματα…».

Μάλιστα εκφράζει την ευχή «η Βενιζέλου να τελειώσει το 2024 και να μην διαπιστωθεί σε λίγες εβδομάδες πως θα χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος για να υλοποιηθεί ή ακόμη χειρότερα να διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί».

 

 

No Comments Yet

Comments are closed