Σήμερα στο Ελεγκτικό οι διευκρινισεις για την ανάθεση δρομολογίων του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο κατατέθηκε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του MyPortal.gr, o φάκελος με τα πρόσθετα στοιχεία που ζήτησε από τον ΟΣΕΘ για την έγκριση της σύμβασης με τα ΚΤΕΛ για την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ σε 25 γραμμές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Το Ελεγκτικό είχε ζητήσει στις 12 Φεβρουαρίου πρόσθετα στοιχεία από τα οποία να προκύπτει αφενός η αδυναμία του ΟΑΣΘ να εκτελέσει το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου αφετέρου το κατ’ επείγον της ανάγκης ώστε να αιτιολογηθεί η απ’ ευθείας ανάθεση της υπηρεσίας στα ΚΤΕΛ.

Όλες αυτές τις ημέρες ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου και ο ΟΑΣΘ, υπό την παρακολούθηση του Υπουργείου Μεταφορών, συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα στοιχεία για την συμπλήρωση του φακέλου και εμφανίζονται αισιόδοξοι πως το Ελεγκτικό Συνέδριο θα ικανοποιηθεί από τις διευκρινήσεις και θα ανάψει το πράσινο φως για τη σύμβαση.

Εξελίξεις αναμένονται σε κάθε περίπτωση από την επόμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα ειδικό κλιμάκιο τεχνικών της κατασκευάστριας εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προς έλεγχο λεωφορείων του ΟΑΣΘ που παρουσιάζουν βλάβες, θέμα που απασχόλησε και την επίσκεψη του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη την περασμένη Παρασκευή και την συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού.

No Comments Yet

Comments are closed