Πηγαδάκια, φωτογραφίες και… ευχές στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Από τους τελευταίους επέλεξαν να ψηφίσουν οι Ιγν. Καϊτεζίδης, Κ. Ζέρβας και Μ. Γεράνης. Αν και οι κάλπες θα κλείσουν στις 17.00 οι περισσότεροι έχουν ήδη ψηφίσει και έχουν αποχωρήσει. Στις 15.20 έχουν απομείνει να ψηφίσουν λιγότερα από 10 άτομα.

Δίπλα δίπλα επέλεξαν να καθίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Γιάννης Καμαρινός και Βασίλης Ανδρεάδης οι οποίοι διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις. Σε ένα άλλο πηγαδάκι συναντήσαμε τον σημερινό δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό με τον πατέρα του και τον πρώην δήμαρχο Στάθη Λαφαζανίδη με τον γιο του Νέστορα, αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του δήμου.

Στα πίσω έδρανα επέλεξαν να καθίσουν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παντελής Τσακίρης και Ηλίας Ζιακούλης. Οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις καθώς σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο δεν χωρίστηκαν καθόλου.

Γαλάζιο πηγαδάκι με τους νεαρούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γιάννης Δαρδαμανέλης δήμαρχος Καλαμαριάς, Παντελής Τσακίρης δήμαρχος Ωραιοκάστρου και Ηλίας Ζάχαρης επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο δήμο Νεάπολης Συκεών διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις!

Κέρασμα για την ονομαστική του εορτή ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας από τον δημοτικό σύμβουλο Μ. Τρεμόπουλο λίγα λεπτά πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης της ΠΕΔ Κ-Μ.

Με κόκκινες γόβες εμφανίστηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κ-Μ. Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη» κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα μπλε σκούρο κουστούμι με γόβες έντονου χρώματος.

Ενωμένος εμφανίστηκε ο δήμος Λαγκαδά στη σημερινή γενική συνέλευση. Ο δήμαρχος Γιάννης Ταχματζίδης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Προκοπίδη βρέθηκαν στο ίδιο πηγαδάκι με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης Γιάννη Αναστασιάδη και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν. Μάλιστα αναζήτησαν και την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Ανδρεάδου για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Σίμος Δανιηλίδης, Θόδωρος Παπαδόπουλος και Μάκης Κυριζίδης είναι από τους τελευταίους παρόντες στην άδεια πλέον αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

No Comments Yet

Comments are closed