Παρέμβαση ΝΔ Θεσσαλονίκης για τις επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών της

Παρέμβαση με μήνυμα μέσω της σελίδας της στο facebook έκανε η ΝΔ Θεσσαλονίκης με αφορμή την σημερινή επίθεση έξω από το βουλευτικό γραφείο της βουλευτού Α’ περιφέρειας Άννας Ευθυμίου. Ηταν η δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα και η πολλοστή την τελευταία περίοδο σε γραφείο βουλευτή και στελέχους του κόμματος. Εκτός από το γραφείο της κας. Ευθυμίου, στόχος το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει τα γραφεία των βουλευτών Σταύρου Καλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα, Στράτου Σιμόπουλου και Έλενας Ράπτη καθώς και το σπίτι του πρώην υπουργού και νυν προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρη Σταμάτη. Επίσης στόχος έγιναν τα γραφεία της αν. διευθύντρια της ΝΔ Θεσσαλονίκης Αναστασίας Ασπρούτσου και της περιφερειακής συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας Μελίνας Δερμεντζοπούλου.

Στην παρέμβασή της η ΝΔ Θεσσαλονίκης στέλνει το μήνυμα πως οι δράστες αυτών των επιθέσεων δεν θα πετύχουν τίποτα. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Και λοιπόν; Τί;

Περιμένουν να τους αγαπήσει έτσι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης ή να φοβηθεί κανείς;  Πιστεύουν δηλαδή ότι οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, ο καθένας στην πόλη, θα ανεχτεί τη διατάραξη της ζωής του από το κλείσιμο των δρόμων, με την τρομοκράτηση;  Πιστεύουν ότι θα δεχτεί ο Θεσσαλονικιός το μπάχαλο, υπό το φόβο του τραμπουκισμού;  Πιστεύουν ότι θα καταλάβουν την πόλη;  Τι λέτε;»

No Comments Yet

Comments are closed