Παραπολιτικά και παρασκήνια (ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη)

Γράφει ο «Γέρων»

Λίγες ώρες διήρκησε η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο και την απελευθέρωσή της. Ολοκληρώθηκε με επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι στο οποίο επέλεξε να βρεθεί μόνος δίχως τη συνοδεία κομματικών κουστοδιών και δημοσιογράφων.

Νωρίτερα άλλωστε είχε συναντηθεί με τοπικά στελέχη στο “Ολύμπιον” και έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους. Σε αυτήν κυριάρχησαν για άλλη μια φορά οι περιβόητες selfies και οι ευχές “Χρόνια Πολλα” του πρωθυπουργού στους θεσσαλονικείς που συναντούσε.

Για άλλη μια φορά επέλεξε να σταματήσει για καφέ (ήπιε τον αγαπημένο του espresso) στο “Ολύμπιον” όπου απο την Πέμπτη είχαν ειδοποιηθεί και τον περίμεναν βουλευτές, μέλη της ΝΔ Θεσσαλονίκης και αυτοδιοικητικοί.

Στο τραπέζι που έκατσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκονταν ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας και Άννα Ευθυμίου, οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλης, ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος και ο πρώην υπουργός Χρήστος Κοσκινάς.

Εκτός απο τα τα της ΚΕΔΕ (Δείτε το σχετικό ρεπορταζ) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον Γιώργο Τσαμασλή και άλλους παριστάμενους για το ThessIntech.

H συζήτηση έγινε και πιο χαλαρή ενώ ο πρωθυπουργός έκανε γνωστό πως μετά τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσει για τα Χανιά εκεί που θα παρακολουθήσει και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

No Comments Yet

Comments are closed