Οι στάσεις του ΟΑΣΘ του Δήμου Θεσσαλονίκης, η παραίτηση του διοικητή νοσοκομείου, η επίσκεψη Θεοδωρικάκου, τα εσωκομματικά της ΝΔ Θεσσαλονίκης και η Νέα Πρωτοβουλία.

Γράφει ο “Φωτογράφος”

Μου αρέσει αυτός ο φθινοπωρινός καιρός. Έχει όσο κρύο πρέπει, και μπορείς να μετακινείσαι ελεύθερος, χωρίς την ζέστη του καλοκαιριού.. Οι ρυθμοί επιστρέφουν, ο κόσμος είναι στις δουλειές του , βρίσκει την κανονικότητα του. Αυτό που μου αρέσει όμως περισσότερο είναι οτι επιβεβαιωνόμαστε ως στηλη κάθε μέρα με το τι συμβαίνει και γίνεται στα πέριξ της παραπολιτικής ζωής του τόπου.. για να δούμε τι έχουμε όμως και σήμερα.

Σας τα είχαμε γράψει δια τις πλαγίου οδού για τον διοικητή του νοσοκομείου Γεννηματά και ήρθε χθες και η παραίτηση. Η παραίτηση του έγινε αμέσως δεκτή απο τον υπουργό Πλεύρη. Νέος διοικητής αναλαμβάνει ο υποδιοικητής Νικήτας Παπαδόπουλος. Άξιος, σοβαρός , ικανός  

Οι φήμες και τα προβλήματα είχαν γιγαντωθεί το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους για τον διοικητή του νοσοκομείου Γεννηματας της Θεσσαλονίκης. Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπως λένε πολλοί.. 

Επίσκεψη αστραπή στην Θεσσαλονίκη και στον Έβρο για τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο.. θα συναντηθεί με Τζιτζικώστα και Ζέρβα.. 

Περίεργες συμπτώσεις μαθαίνω και ακούω με τις στάσεις του ΟΑΣΘ και την εκμετάλλευση τους στον Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με τον διαγωνισμό και την εξέλιξη του.. 

Ένας αντιδήμαρχος μαθαίνω πήγε να έχει εμπλοκή στο θέμα , αλλά μάταια .. 

Αλήθεια θυμάστε προεκλογικά ένα περιπολικό που έκανε δώρο ο σημερινός Δήμαρχος Θεσσαλονίκης όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος ; Εμένα μου το θύμησαν 2 άτομα από την παρέα του. 

Περίεργα παιχνίδια μαθαίνω γίνονται και στο θέμα 2 ακόμα διαγωνισμών με το γραφείο του δημάρχου να έχει αγχωθεί και τα ραντεβού να έχουν πάρει φωτιά.. Μάλιστα στον ένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ένας αντιδήμαρχος .. 

Ισχύει πλέον ότι υπάρχουν κακές σχέσεις μεταξύ του Ζέρβα και ενός αντιδημάρχου που ήταν πολύ πολύ Κοντά του; Έτσι λέει η πιάτσα.. 

Αληθεύει οτι είναι στα σκαριά το σπάσιμο μερικών εκλογικών περιφερειών; Ειδικα για την Α Θεσσαλονίκης θα σπάσει σε Ανατολική Περιφέρεια και Δυτική περιφέρεια (Συκιές, Αμπελόκηποι, Εύοσμος, Παύλου Μελά) και στην Β περιφέρεια θα σπάσει πάλι σε 2 σε Ανατολική και Δυτική (Χαλκηδονα, Ωραιόκαστρο, Δέλτα).. αν το δούμε αυτό θα έχουμε μεγάλες συγκρούσεις με τα πρόσωπα προς εκλογή.. 

Πάντως το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο Βόρειο και Νότιο τομέα Αττικής.. 

Ισχυρές αναταράξεις είχαμε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης .. από την μια η είσοδος του Νίκου Δένη για την Α και από την άλλη η αποτυχημένη παρολίγον είσοδος του Χαμουζά που κόπηκε μόλις έπεσαν τα τηλέφωνα. Φαβορί Μητράκας με μεγάλη διαφορά .. 

Έντονα ακούγεται το όνομα της Μαρίας Αντωνίου , διευθύντρια πρωθυπουργικού γραφείου Μακεδονίας , για την Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας. το ονομα της πάντως έπαιζε και για την Α Θεσσαλονίκης από διάφορους..

Κρατήστε το όνομα του Θανάση Δεβλιώτη για την Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία. Σήμερα είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οδοντιάτρων και χρόνια στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, πρώην πρόεδρος για 12 έτη του Οδοντριατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και πετυχημένος επαγγελματίας.. 

Ξεκίνησαν οι διεργασίες στην Χαριλάου Τρικούπη για όνομα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, με όλα τα φώτα να πέφτουν στην Εύα Καιλή.. φυσικά τα έχουμε γράψει εδώ και καιρό.. όχι οτι η Εύα περιμένει την Χαριλάου Τρικούπη , έχει άλλες ήδη επαφές .. 

Δυνατά παίζει το όνομα για γενικό γραμματέα του κόμματος του Παύλου Μαρινάκη , προέδρου της ΟΝΝΕΔ

Δύο δώρα έδωσε η Βίκυ Νάκου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας με συμβολική σημασία .. Ένα χαλί που δημιουργήθηκε απο άτομα με αναπηρία και υφασματινες μάσκες που έγιναν απο τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας… 

Η Νέα Πρωτοβουλία , χωρίς την ενεργό συμμετοχή του Μπουτάρη, χτίζεται σταδιακά γύρω από τον Νίκο Νυφούδη… σημειώστε ότι ήδη γίνονται επαφές με πρώην στελέχη της .. 

Αυτά για σήμερα καλό ΣΚ!

No Comments Yet

Comments are closed